Islamski izobraževalni portal

Nova24TV – Prvi v službi laži in manipulacije

Lažni borci za pravico

Nova24TV – Prvi v službi laži in manipulacije

Pred kratkim so na omenjeni spletni strani (nova24) objavili novico (sicer prevedeno iz angleškega jezika, s spletne strani, ki se aktivno ukvarja z medijsko propagando proti islamu) z naslovom: “Malezijski musliman v Italiji napadel zaljubljen par, ker sta se poljubljala pred mošejo”. Dogodek tukaj ne bomo analizirali, ampak se bomo zgolj dotaknili nečesa, ki je zelo specifično za takšno vrsto medijske neobjektivnosti ter kategoriziranja novic po lastnem interesu.

Čisto po pravici rečeno je Italija sinonim za kriminal, saj prednjači po številnih kriminalnih dejanjih. Že dejstvo, da ima beseda mafija svoje korenine na italijanskih tleh dokazuje, da je Italija domovina mafije in ostalih stvari, ki so povezane z mafijo.

Italija je država v kateri je kriminal očiten in pa povsem javen, kot je npr. organizirana prostitucija priseljenih žensk iz Nigerije, Romunije, Albanije itd. Tako nekako izgleda primer Nigerijke, ki živi na smeteh, medtem ko prodaja svojo čast in telo.

prostitutka-italija

Seveda lažni borci za ženske pravice takšne primere v popolnosti ignorirajo, medtem pa vso svojo energijo usmerjajo proti ženskam, ki živijo častno in moralno. Kakšna slepota in zabloda!

Kriminal v Italiji raste iz dneva v dan, mediji kot so nova24 pa nadaljujejo z ignoriranjem vseh oblik kriminala, dokler ne pride v povezavo z nekom, čigar ime je Muhammed?!

Biti tako zelo neobjektiven, prenašati ljudem samo tisto kar je v njihovem interesu je totalna sramota za nekoga, ki trdi da je prvi v službi “resnice”.

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Naprej