Islamski izobraževalni portal

ŠOKANTNO! Nova24 spodbuja in tolerira grožnje proti muslimanom!

Na žalost opažamo, da je čedalje več nestrpnosti do muslimanov, do te mere, da se v številnih komentarjih na spletu grozi celo z umorom! Da o sovražnem govoru sploh ne govorimo, skratka ob prebiranju nekaterih komentarjev polnih sovraštva in goreče nestrpnosti, si je smisleno postaviti vprašanje, kam to pelje?! Mediji kot je npr. Nova24 se vsekakor ne zavedajo možnih posledic svojega neumornega podpihovanja sovraštva, kajti še več, sami tolerirajo in ne cenzurirajo komentarje v katerih se odprto grozi muslimanom. Je že več kot očitno, da v tem primeru gre za javno spodbujanje sovraštva in nasilja.

Podporniki teh pol-medijev se neprestano poslužujejo žaljivih izrazov, psovk, bolje rečeno imajo nekakšno uličarsko obnašanje, ki “odlikuje” primitivnega in nezrelega človeka oziroma nekoga, ki je nesposoben za vodenje normalenega dialoga.

Te grožnje je potrebno vzet zelo resno, kajti gre samo za vprašanje časa, kdaj se bo nekdo fizično spravil na sprehajočo se žensko v hidžabu?!

Če bi nekdo poskušal opravičiti to toleriranje tega pol-medija, češ, da je nemogoče imeti nadzor nad vsemi komentarji, jim enostavno lahko povemo, da ta isti pol-medij sam izpostavlja takšne komentarje.

10. 8. 2018, so objavili članek z naslovom: Buren odziv državljanov na vzpostavitev migrantskih centrov: “Naj si jih Tomićka naseli v Ljubljani, pa Janković, Mesec in Šarec naj si vzamejo kakšnega. Povem vam, pokalo bo …”, v katerem so med ostalim citirali sledeče komentarje.V nadaljevanju bomo objavili še nekaj fotografij (screenshotov) komentarjev, iz katerih so razvidni jasni primeri groženj. Naj še dodamo, da smo cenzurirali nekatere žaljive izraze oziroma psovke.

 

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Naprej