Islamski izobraževalni portal

Samoslepilo “medijskega imperija” Nove24

Kako močna je domišljija tistega, ki sebe predstavlja v vlogi medijskega imperija, v resnici pa gre za prostaški pol-medij, ki vsak “tretji dan” piše o mednožjih ob tem pa svoj besedni zaklad “krasi” z vulgarnostjo.

V uvodu svoje “čačkarije” so zapisali sledeče: “Medijski imperij Nova24TV je nastal kot protiutež mainstream medijem z namenom, da poroča o tem, kar mainstream mediji radi zamolčijo.”

Zanimivo je prav to, da skozi celoten članek, ki so ga napisali zavestno ignorirajo tisto o čemer govori naš zapis, kot tudi vse grožnje, ki se najpogosteje pojavljajo prav na njihovem portalu.

NJIHOV ODNOS DO ŽENSK JE ZELO NESPOŠTLJIV

Tisto, za kar druge obtožujejo, počnejo sami. “Odlikuje” jih perverznost ter nespoštljiv odnos do žensk.

NE RAZLIKUJEJO MED MUSLIMANI IN NEMUSLIMANI

Zavedati bi se morali, da ni vsak begunec ali migrant musliman ter da njihova dejanja, kot so npr. posilstva, fizični napadi, kraje ipd. ne pripisujejo islamu in muslimanom! Beseda musliman ne označuje nacionalno pripadnost ampak versko in vsak tisti, ki ne deluje v skladu z islamskimi načeli s svojimi dejanji ne predstavlja islama!

BEGUNEC + NASILJE ≠ ISLAM

V islamu se musliman definira na sledeč način:

المسلم هو من أتى بالشهادتين على وجهها وعمل بمقتضاهما ظاهرا وباطنا ولم يات بناقض

Musliman je tisti, ki v pravem smislu udejanji pomen šehadeta (s čvrstim prepričanjem, govorom in v delih), ter deluje skladno s tistim, kar dva šehadeta narekujeta v zunanjosti in notranjosti, istočasno pa ne počne ničesar, kar izničuje islam.

Zavedamo se, da večina ne prakticira islam v pravem pomenu, ampak se zgolj deklarirajo kot muslimani, istočasno pa preklinjajo Boga, ne opravljajo molitve, se ne postijo itd., z drugimi besedami vsakodnevno počnejo stvari, ki izničujejo islam in so strogo prepovedane. Na splošno rečeno, tudi če je nekomu ime Muhammed, a ob tem ne prakticira islam oz. ni predan Allahu, ne obožuje Allaha Edinega, ampak nasprotno preklinja Boga je nevernik in ne musliman.

DEKLARIRAJO SE ZA KATOLIČANE A NASPROTUJEJO BIBLIJSKIM NAČELOM

Ko smo pisali članek o burkiniju, smo med ostalim navedli tolmačenje biblijskih verzov glede spodobnega oblačenja.

Tako naj ravnajo tudi ženske, in sicer v urejeni (spodobni) obleki. Zaljšajo naj se s sramežljivostjo in razumnostjo. Ne s spletanjem las in z zlatnino, ne z biseri ali dragoceno obleko, ampak z dobrimi deli, kakor se spodobi ženskam, ki javno izpovedujejo svoje strahospoštovanje do Boga.

(1 Timoteju 2, 9-10)

Beseda spodobna pomeni “imeti občutek sramežljivosti ter spoštovanja”, hkrati pa označuje treznost uma, tistih, ki so razumni in pozorni. Dobra obleka za žensko je tista, ki pravilno pokriva njeno telo, na način, da ne izziva grešne misli drugih moških. Ozka ali pomankljiva obleka na ženski, kaže na slabo moralo, nezrelost in lahko pošilja napačno sporočilo nasprotnemu spolu. (komentar kristjanskega klerika na predhodni citat)

NEKATERE REDOVNICE (“NUNE”) SO NOSILE HABITE, NEKATERE PA “BURKE”

Nuna z zaktirim obrazom med molitvijo
Ena redovnica s pokritim obrazom
Nune oblečene v habite s pokritim obrazom
Dve karmeličanki s prekritim obrazom
Skupina nun karmeličank

 

 

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Naprej