Islamski izobraževalni portal

Gnusne laži slovenskih “kristjanov” – Bernarda Brščiča in Norme Korošec

Verjetno se sprašujete, zakaj smo v naslovu zapisali “kristjanov” v narekovajih. Razlog temu je, ker gre za popolne ignorante, ki ne poznajo niti svoje vere, kaj šele islam! Še pred kratkim, ko smo pisali o podobnosti med Biblijo in Kur’anom glede spodobnega oblačenja žensk, je bilo več kot očitno, da so najbolj glasni in kritični do zakrivanja v resnici najbolj zablojeni in daleč od realnosti.

POVEZANO

Burkini ali bikini?

Zadnje čase smo priče navalu kritik, zaradi neke ženske, ki se je pojavila v burkiniju na nekem javnem kopališču. Nekdo je fotografiral ta dogodek, sliko pa postavil na socialna omrežja, od koder je izbruhnila debata oziroma val

Kaj Biblija pravi za žensko in njen način oblačenja?

Tako naj ravnajo tudi ženske, in sicer v urejeni (spodobni) obleki. Okrasijo naj se s sramežljivostjo in razumnostjo. Ne s spletanjem las in z zlatnino, ne z biseri ali dragoceno obleko, ampak z dobrimi deli, kakor se spodobi ženskam, ki javno izpovedujejo svoje strahospoštovanje do Boga.

(1 Timoteju 2, 9-10)

Beseda “spodoben” pomeni “imeti občutek sramežljivosti ter spoštovanja”, hkrati pa označuje treznost uma, tistih, ki so razumni in pozorni. Dobra obleka za žensko je tista, ki pravilno pokriva njeno telo tako, da ne izziva grešnih misli. Ozka ali pomanjkljiva obleka na ženski, kaže na slabo moralo, nezrelost in lahko pošilja napačno sporočilo nasprotnemu spolu. (končan komentar kristjanskega klerika na predhodni citat)

Tu ne gre za tradiconalne kristjane temveč za oboževalce Janeza Janše, brezbožnike, slepe sledilce, ljubitelje hlapčevanja z izrazito podlostjo v sebi.

Namreč 28.06.2018 so v oddajo Nove24 bili povabljeni gostje: Lucija Ušaj, Bernard Brščič in Norma Korošec. Oddaja je bila začinjena s številnimi lažmi in njen namen je pošiljanje propagandnega sporočila, kar postaja vse bolj pogostka taktika “prvih v službi  r̶e̶s̶n̶i̶c̶e.

Na 42 minuti in 54 sekund te oddaje je Bernard dejal sledeče: “Ko bereš Koran vidiš, da je to priročnik za posiljevanje, za klanje, da vse tisto, kar se je zgodilo v Kölnu, se pravi tista množična posilstva, to so popolnoma v skladu s Koranom. Zakaj? Zaradi tega, ker Koran napotuje, da seveda spoštuješ žensko, spoštuješ moškega, dokler je ta musliman. Ko imaš opravka z dimijem – posili žensko, posili moškega, ukradi, laži…” (vir: youtube)

Verjetno je tale lažnivec in manipulator hotel reči zimije (ar. أهل الذمة) in ne dimije, ker dimije so vrsta ženskega oblačila. Zimije pa so kristjani ali Judje, ki živijo v islamski državi s statusom zaščitenca.

Rekel je Božji Poslanec Muhammed ﷺ:

من قتل معاهدا لم يرح رائحة الجنة

“Kdorkoli ubije zaščitenca (oseba, ki je zaščitena v islamski državi), ne bo zavohal raja.”

Tisti, ki so zaščiteni v islamski državi so zimije oz. ehlu-zimme, s katerimi se ravna pravično in jih ni dovoljeno maltretirati, obrekovati kaj šele ubiti.

Lažnivec pravi, da je Kur’an priročnik za posiljevanje. Naj nam “pokaže” verz, ki govori, da musliman lahko oz. mora posiliti žensko?! Islam ne samo, da prepoveduje posilstvo temveč predpisuje strogo kazen za posiljevalca. Še bolj čudno je to, da ta patološki lažnivec ima tako močno domišljijo, ker pravi, da musliman mora posiliti moškega, poleg dejstva, da je malo pred tem govoril o neskladju islama z LGBT populacijo?!

Islam prepoveduje laganje v šali, kaj šele mimo te:

Rekel je Muhammed ﷺ:

ويل للذي يُحدث فيكذب ليُضحك به القوم ويل له

Gorje vsakomur, ki govori laži, da bi nasmejal ljudi. Gorje njemu.” (Abu Davud)

POVEZANO

Na 44 minuti in 05 sekund je tok propagandne oddaje nadaljevala Norma in sicer v stilu patetične lažnivke!

“Poleg teh stvari, ki jih je Bernard povedal oni tud majo incest – je dovoljen. Bom prebrala naslednji odlomek, govori o tem s kom se lahko in s kom ne smejo poročit… “Pastorke v vaši oskrbi rojene iz žensk s katerimi niste bili poročeni…”, se pravi če si bil poročen pa je rodila, pol se ne smeš poročit, ampak če nisi bil poročen z njo, pol se lahko poročiš z njo. Se pravi lahko se poročiš s svojo biološko hčerko, če nisi bil z njeno mamo formalno poročen.” (vir: youtube)

Kako gnusna je ta laž!

Rekel je Vzvišeni Allah:

حُرِّمَتْ عَلَيْكُمْ أُمَّهَاتُكُمْ وَبَنَاتُكُمْ وَأَخَوَاتُكُمْ وَعَمَّاتُكُمْ وَخَالَاتُكُمْ وَبَنَاتُ الْأَخِ وَبَنَاتُ الْأُخْتِ وَأُمَّهَاتُكُمُ اللَّاتِي أَرْضَعْنَكُمْ وَأَخَوَاتُكُم مِّنَ الرَّضَاعَةِ وَأُمَّهَاتُ نِسَائِكُمْ وَرَبَائِبُكُمُ اللَّاتِي فِي حُجُورِكُم مِّن نِّسَائِكُمُ اللَّاتِي دَخَلْتُم بِهِنَّ فَإِن لَّمْ تَكُونُوا دَخَلْتُم بِهِنَّ فَلَا جُنَاحَ عَلَيْكُمْ

“Prepovedane so vam (za ženitev) vaše matere, vaše hčere, vaše sestre, očetove sestre, materine sestre, bratove hčere, sestrine hčere, vaše dojilje, vaše sestre po mleku, matere vaših žena in pastorke, ki so pod vašo zaščito od vaših žena, s katerimi ste imeli odnos – če pa niste imeli odnosa z njimi, potem vam niso prepovedane…” (An-Nisa’, 23)

Pastorka je hči iz prejšnjega zakona in z njo se ni dovoljeno poročiti, v kolikor je po sklenjenji zakonski zvezi prišlo do spolnih odnosov z njeno materjo. V kolikor se zgodi, da se nekdo poroči z njeno materjo in na samem začetku sklenjene zakonske zveze še ne pride do spolnih odnosov, razlog temu je lahko nenadna smrt njene matere, bi se potemtakem bilo dovoljeno poročiti z njeno hčerko. Sedaj pa se sprašujemo, od kod ideja tej patetični lažnivki, da se nekdo lahko poroči s svojo biološko hčer, ko pa se v tem primeru govori o pastorki (hčeri njene matere iz prejšnega zakona)?!

Islam strogo prepoveduje incest, hkrati pa ga obravnava kot najhujšo obliko nečistovanja. Iz tega razloga obstaja med islamskimi učenjaki razprava o izvrševanju kapitalne kazni nad storilcem tega dejanje.

Seveda se nevedneži ne zavedajo, kako globoko je njihovo neznanje o islamu, kajti tolmačenje Kur’anskih verzov je posebna znanost, ki zahteva poznavanje osnove interpretacije (usulu-l-tefsir), poznavanje arabskega jezika, derogacij, razloge objavljenih verzov (esbabu-nuzul) kot tudi ostalih islamskih predpisov (ahkamu-l-islam) vključno z zgodovino (tarikhu-l-islam), ki se tiče določenih citatov.

Rekel je Allah:

فَقَدْ كَذَّبُوا بِالْحَقِّ لَمَّا جَاءَهُمْ ۖ فَسَوْفَ يَأْتِيهِمْ أَنبَاءُ مَا كَانُوا بِهِ يَسْتَهْزِئُونَ

“Oni so že trdili za Resnico, da je laž, ko jim je le ta prišla, zato jim bodo kmalu prišle novice o tem, čemur so se posmehovali.” (Al-An`am, 5)

وَمَنْ أَظْلَمُ مِمَّنِ افْتَرَىٰ عَلَى اللَّـهِ كَذِبًا أَوْ كَذَّبَ بِآيَاتِهِ ۗ إِنَّهُ لَا يُفْلِحُ الظَّالِمُونَ

“In kdo je večji zločinec od tistega, ki si izmisli laž o Allahu ali zanika njegove ajete (dokaze, Kur’an)? Zločinci zares ne bodo nikoli uspeli.” (Al-An`am, 21)

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Naprej